U-CRAN COMFORT 60 TABLETTEN (MERCK) (URICRAN UCRAN) (prnr) Uitbreiden

U-CRAN COMFORT 60 TABLETTEN (MERCK) (URICRAN UCRAN) (prnr)

URI-CRAN URI-CRAN

4316-337

Uri-Cran (UriCran) Comfort 60 tabletten helpt gezonde urinewegen op natuurlijke wijze te onderhouden. 1 tablet per dag als onderhoudsdosering.

Meer details

€ 21.89

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar.


Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!
Adviesprijs: € 27.95

Uri-Cran (Uricran) Comfort 60 tabletten

 

Veenbessen komen vooral voor in Amerika en Noord-Europa. De dikke, vlezige rode bessen worden in deze kontreien gebruikt in de voeding. Het is reeds lang bekend dat veenbessen een positieve invloed hebben op de urinaire functie. Deze positieve eigenschappen zijn nu ook vastgesteld met het extract dat uit de vruchten (veenbessen) gewonnen wordt.

 

Het is veel eenvoudiger en aangenamer om regelmatig het extract te gebruiken dan het uiterst bittere sap. Door het regelmatige gebruik kunnen de urinewegen op natuurlijke wijze gezond gehouden worden. Door het regelmatige gebruik van het veenbessenextract zal de urinaire functie op natuurlijke wijze onderhouden worden, wat dan weer de levenskwaliteit duidelijk zal verbeteren. Langdurig gebruik is volledig veilig, en zelfs aan te raden om een duurzaam effect op het urinaire comfort te bewerkstelligen.

 

De doeltreffendheid en onschadelijkheid van het veenbessenextract worden algemeen erkend en wordt over het algemeen uiterst goed verdragen. Gebruik van Uri-Cran Dagelijks 1 tablet Uri-Cran na het ontbijt, bij voorkeur met voldoende water door te slikken. Om een duurzaam effect te bewerkstelligen is het aangeraden Uri-Cran gedurende meerdere maanden in te nemen.

 

Ingrediënten Uri-Cran uricran Samenstelling : Uri-Cran® tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry extract per tablet.

 

URICRAN COMFORT 60 TABLETTEN

 

-----

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

Links naar bijsluiters van geneesmiddelen kunt u bij ons online vinden via informatie.lanpharma.nl

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

Deze waarschuwing is voor het laatst aangepast op 13-01-2017

Schrijf uw recensie

U-CRAN COMFORT 60 TABLETTEN (MERCK) (URICRAN UCRAN) (prnr)

U-CRAN COMFORT 60 TABLETTEN (MERCK) (URICRAN UCRAN) (prnr)

Uri-Cran (UriCran) Comfort 60 tabletten helpt gezonde urinewegen op natuurlijke wijze te onderhouden. 1 tablet per dag als onderhoudsdosering.

URI-CRAN