SANADOUX MAGNESIUM 120 CAPSULES (VS) (prnr) Uitbreiden

SANADOUX MAGNESIUM 120 CAPSULES (VS) (prnr)

SANADOUX SANADOUX

LA021

SanaDoux Magnesium helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Het is goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Daarnaast is magnesium belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden.

Meer details

€ 19.49

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar.


Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!
Adviesprijs: € 23.39

SanaDoux Magnesium is een magnesiumformule, aangevuld met vitamine B6.

 

SanaDoux Magnesium helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Het is goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Daarnaast is magnesium belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine B6 ondersteunt de invloed van magnesium op het energieniveau en het zenuwstelsel. Bij producten met mineralen is de hoogte van het elementaire gehalte van belang. Dit is het gewicht zonder de verbindingen waaraan het mineraal gebonden is, zoals citraat of oxide. Het pure gewicht van het mineraal dus.


SanaDoux vermeldt in al haar teksten het elementaire gewicht van de mineralen. In dit geval is dat per capsule 200 mg = 53% van de RI/ADH.

 

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering: (= per 3 capsule per dag)

 

%RI/ADH**

Magnesium, als oxide/citraat 200 mg (1) 160%

Vitamine B6, als pyridoxine HCI 6 mg 429%

 

** Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (1) elementair aantal mg, dit is het aantal mg dat werkelijk in een capsule zit.


Als onderhoudsdosering volstaat meestal 1 capsule per dag.

 

Magnesium bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.


Aanvangsdosering: 3 x daags 1 capsule


Onderhoudsdosering: 1 x daags 1 capsule

 


De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen (bij voorkeur ’s avonds).


BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

 

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

 

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

200625

Schrijf uw recensie

SANADOUX MAGNESIUM 120 CAPSULES (VS) (prnr)

SANADOUX MAGNESIUM 120 CAPSULES (VS) (prnr)

SanaDoux Magnesium helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Het is goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Daarnaast is magnesium belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden.

SANADOUX