U-CRAN COMFORT 30 ZAKJES (MERCK) (URICRAN UCRAN) (prnr) Uitbreiden

U-CRAN COMFORT 30 ZAKJES (MERCK) (URICRAN UCRAN) (prnr)

URI-CRAN URI-CRAN

4316-345

UriCran Comfort 30 zakjes is een medisch hulpmiddel aangewezen bij de controle en preventie van urineweginfecties veroorzaakt door E.Coli en andere ziekteverwekkers die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties.

Meer details

Dit product is (tijdelijk) niet op voorraad

€ 19.99

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar.


Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!
Adviesprijs: € 27.95

URI-CRAN Comfort 30 zakjes (MERCK) (URICRAN)

 

is een medisch hulpmiddel aangewezen bij de controle en preventie van urineweginfecties veroorzaakt door E.Coli en andere ziekteverwekkers die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties.

 

Samenstelling: Combinatie van Gelarine en Xyloglucaan (Hemicellulose), Propolis, Hibiscus Sabdariffa, Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Maïszetmeel.

 

De samenstelling, gebaseerd op Gelatine en Xyloglucaan (Hemicellulose), voert een mechanisch effect uit in het darmlumen. Hierdoor wordt het contact van de ziektekiemen met de darmwand vermeden, dit is de eerste stap in hun proliferatie en hun verdere doorgang naar de urinewegen.

 

Gebruik:

 

Bij de eerste verschijnselen: - 2 capsules per dag, gedurende 5 dagen

Voor de preventie van een terugval: - 1 capsule per dag gedurende minimaal 15 opeenvolgende dagen

 

Zo nodig kan de kuur met UriCran Forte herhaald worden - de capsule met water doorslikken.

 

Uri-Cran Comfort mag niet gebruikt worden door personen met een bekende overgevoeligheid voor gelatine of de andere ingrediënten van dit product

 

 

-----

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

Links naar bijsluiters van geneesmiddelen kunt u bij ons online vinden via informatie.lanpharma.nl

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

Deze waarschuwing is voor het laatst aangepast op 13-01-2017

Schrijf uw recensie

U-CRAN COMFORT 30 ZAKJES (MERCK) (URICRAN UCRAN) (prnr)

U-CRAN COMFORT 30 ZAKJES (MERCK) (URICRAN UCRAN) (prnr)

UriCran Comfort 30 zakjes is een medisch hulpmiddel aangewezen bij de controle en preventie van urineweginfecties veroorzaakt door E.Coli en andere ziekteverwekkers die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties.

URI-CRAN