SANADOUX ECHINAMAX 60 CAPSULES (VS) (prnr) Uitbreiden

SANADOUX ECHINAMAX 60 CAPSULES (VS) (prnr)

SANADOUX SANADOUX

LA017

SanaDoux Echinamax is een natuurlijke formule met Echinacea en vitamines. Ondersteunt de weerstand. Als onderhoud volstaat 1 capsules per dag.

Meer details

€ 14.99

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar.


Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!
Adviesprijs: € 17.99

EchinaMax bevat Echinacea en vitamine C, deze ondersteunen het immuunsysteem en de afweer van het lichaam. Ook Cat’s Claw heeft op dit gebied een grote reputatie opgebouwd. Deze plant groeit in het Peruaanse deel van het regenwoud en wordt al vele eeuwen als weerstandskruid gebruikt door de Ashanica- en Campa-indianen.

 

Samenstelling per dagelijkse onderhoudsdosering

(= per 1 capsule1)

 

%RI/ADH

 

Vitamine C, als ascorbinezuur 200 mg 250% adh

Cats claw 200 mg

Rode zonnehoed (echinacea) extract 50 mg

Siberische ginseng extract 50 mg

Olijfblad extract 50 mg

Vlierbes extract 50 mg

EchinaMax bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
 

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen manier om het immuunsysteem te ondersteunen. Eén van de meest populaire hulpmiddelen is echinacea. Anderen kiezen liever voor vitamine C of cat’s claw. Maar omdat deze immuun ondersteuners elkaar goed aanvullen, kunnen ze prima in combinatie worden gebruikt. New Care Immuun bevat dan ook een combinatie van deze drie ingrediënten ter ondersteuning van de afweer van het lichaam.

 

Echinacea en vitamine C ondersteunen het immuunsysteem en de afweer van het lichaam. Ook cat’s claw heeft op dit gebied een grote reputatie opgebouwd. Deze plant groeit in het Peruaanse deel van het regenwoud en wordt al vele eeuwen als weerstandskruid gebruikt door de Ashanica- en Campa-indianen.

 

Aan SanaDoux EchinaMax is nog een tweetal kruiden toegevoegd om extra ondersteuning te bieden, namelijk Siberische ginseng en vlierbes. Siberische ginseng is bekend vanwege haar adaptogene invloed. Dat betekent dat dit kruid het aanpassingsvermogen van het lichaam ondersteunt. Zo helpt dit bekende wortelextract uit Rusland om de geestelijke en lichamelijke weerstand te verhogen. Vlierbes helpt om vrijer te ademen door de neus en houdt de keel schoon.

 

SanaDoux EchinaMax is dus een ‘veel-in-één’ formule om het immuunsysteem te ondersteunen.

 

Het gebruik van SanaDoux EchinaMax

 

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

 

Gebruiksadvies: 

Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.
Sterke aanvangsdosering 3 x per dag 1 capsule

 

De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsules met water innemen.

 

-----

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

 

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

 

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

200625

Schrijf uw recensie

SANADOUX ECHINAMAX 60 CAPSULES (VS) (prnr)

SANADOUX ECHINAMAX 60 CAPSULES (VS) (prnr)

SanaDoux Echinamax is een natuurlijke formule met Echinacea en vitamines. Ondersteunt de weerstand. Als onderhoud volstaat 1 capsules per dag.

SANADOUX