SANADOUX VISOLIE 180 CAPSULES (OMEGA-3 VETZUREN) (VS) (prnr) Uitbreiden

SANADOUX VISOLIE 180 CAPSULES (OMEGA-3 VETZUREN) (VS) (prnr)

SANADOUX SANADOUX

LA020

SanaDoux Visolie Capsules 180 stuks is een juist gedoseerde Omega-3 formule van de hoogst zuivere kwaliteit. Bevat per capsule 1000mg visolie waarvan 18% EPA en 12% DHA.

Meer details

€ 23.49

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar.


Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!
Adviesprijs: € 28.19

Olie uit vette vis (ansjovis, makreel, sardien) bevat zogenaamde omega-3-vetzuren, die belangrijk zijn voor ons lichaam. In onze voeding kunnen tekorten aan deze goede vetten (omega-3 vetzuren) voorkomen.

 

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering:

(= per 3 capsules)

 

%RI/ADH **

 

 

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)

% RI/
ADH

Visolie (omega-3 vetzuren, 18% EPA – 12% DHA)

3.000 mg

 

Vitamine E, natuurlijk (d-alfa-tocopheryl concentraat)

30 mg

250

RI/ADH  Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Visolie bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 

Toelichting

Deze capsules leveren per eenheid 1.000 mg geconcentreerde visolie, waarvan 180 mg eicosapentaeenzuur (EPA) en 120 mg docosahexaeenzuur (DHA), twee omega-3-vetzuren in visolie. Dit is voldoende voor het verkrijgen van het gunstige effect.

SanaDoux Visolie is aangevuld met een goede dosering vitamine E om de meervoudig onverzadigde vetzuren te beschermen tegen vrije radicalen.

 

Kwaliteit

SanaDoux Visolie is afkomstig van een gerenommeerd Canadees laboratorium dat voldoet aan de principes en richtlijnen van Good Manufacturing Practice (GMP) en de principes van GMP voor de productie van actieve grondstoffen, waaronder visoliën. Deze eisen voldoen aan de aanbevelingen die de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) voor GMP hanteert.

 

Zuiverheid

Visolie van SanaDoux wordt uitgebreid getest op alle belangrijke zuiverheidsindicatoren. Hiermee biedt SanaDoux de garantie dat SanaDoux Visolie voldoet aan de zuiverheidseisen die voor visoliën zijn gesteld.

 

Wat moet u weten voordat u Visolie gebruikt

 

Gebruik Visolie niet:

Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

 

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding:

Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met uw arts of apotheker worden ingenomen.

 

Hoe wordt Visolie gebruikt

Aanvangsdosering: 3 x daags 1 capsule.

Onderhoudsdosering: 1 x daags 1 capsule

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Capsules met water innemen.

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

 

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

 

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

200625

Schrijf uw recensie

SANADOUX VISOLIE 180 CAPSULES (OMEGA-3 VETZUREN) (VS) (prnr)

SANADOUX VISOLIE 180 CAPSULES (OMEGA-3 VETZUREN) (VS) (prnr)

SanaDoux Visolie Capsules 180 stuks is een juist gedoseerde Omega-3 formule van de hoogst zuivere kwaliteit. Bevat per capsule 1000mg visolie waarvan 18% EPA en 12% DHA.

SANADOUX