NEW CARE ALGENOLIE PLANTAARDIGE OMEGA-3 60 CAPSULES (VS) (prnr) Uitbreiden

NEW CARE ALGENOLIE PLANTAARDIGE OMEGA-3 60 CAPSULES (VS) (prnr)

NEW CARE NEW CARE

S0056

New Care Algenolie is een 100% plantaardige bron van Omega-3. Het is dus ook prima geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten.

New Care Algenolie is vrij van allergenen en kan ook goed worden gebruikt voor mensen die vanwege een allergie voor vis geen omega-3 uit visolie kunnen gebruiken.

Meer details

€ 20.95

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar


LanPharma is een erkende online aanbieder van medicijnen.

U kunt dit hier controleren: https://www.aanbiedersmedicijnen.nl/lannoye-vof

aanbieden online geneesmiddelen

Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!

New Care Algenolie 60 capsules

 

Samenstelling per dagelijkse dosering

(= per capsule)

Algenolie 834 mg

 

Waarvan omega-3 vetzuren

 

Eicosapentaeenzuur (EPA) 125 mg

Docosahexaeenzuur (DHA) 250 mg

 

Algenolie bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 

New Care Algenolie is afkomstig van de micro-alg Schizochytrium sp. De capsule is van plantaardige oorsprong waarmee New Care Algenolie een 100% plantaardig alternatief biedt voor omega-3 vetzuren uit visolie. Omdat algenolie plantaardig is, is het in tegenstelling tot visolie geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten. New Care Algenolie is vrij van allergenen en kan ook goed worden gebruikt voor mensen die vanwege een allergie voor vis geen omega-3 uit visolie kunnen gebruiken.

 

New Care Algenolie bevat naast een goede dosering DHA ook een goede dosering EPA. Dat is bijzonder voor een plantaardige omega-3 formule. New Care Algenolie levert per dagdosering van 1 softgel capsule 375mg omega-3 vetzuren, waarvan 250mg DHA en 125mg EPA.

 

DHA is een essentieel omega-3 vetzuur dat voorkomt in vette vis, zoals zalm en haring, maar dus ook in algen. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is hiermee goed voor de hersenfunctie. DHA is ook goed voor het gezichtsvermogen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg DHA (1 capsule).

 

Een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA (1 capsule) heeft bovendien een gunstige invloed op het hart.

 

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding

 

New Care Algenolie is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Extra inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 200mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname van 250mg DHA en EPA.

 

Gebruiksadvies

 

1 x per dag 1 capsule.

 

 

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Capsule met water innemen.

 

Bestel gemakkelijk en snel New Care Algenolie 60 capsules online bij LanPharma Sluis Nederland

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

Links naar bijsluiters van geneesmiddelen kunt u bij ons online vinden via informatie.lanpharma.nl

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

Deze waarschuwing is voor het laatst aangepast op 19-01-2017

Schrijf uw recensie

NEW CARE ALGENOLIE PLANTAARDIGE OMEGA-3 60 CAPSULES (VS) (prnr)

NEW CARE ALGENOLIE PLANTAARDIGE OMEGA-3 60 CAPSULES (VS) (prnr)

New Care Algenolie is een 100% plantaardige bron van Omega-3. Het is dus ook prima geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten.

New Care Algenolie is vrij van allergenen en kan ook goed worden gebruikt voor mensen die vanwege een allergie voor vis geen omega-3 uit visolie kunnen gebruiken.

NEW CARE