OMNIBIONTA FEMINA 30 TABLETTEN MULTIVITAMINE (MERCK) (VS) Uitbreiden

OMNIBIONTA FEMINA 30 TABLETTEN MULTIVITAMINE (MERCK) (VS)

OMNIBIONTA OMNIBIONTA

212970

Vitaminen en mineralen voor vrouwen. Rijk aan ijzer. Bestrijdt kortstondige vermoeidheid en helpt in perioden met stress.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 15.15

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar


LanPharma is een erkende online aanbieder van medicijnen.

U kunt dit hier controleren: https://www.aanbiedersmedicijnen.nl/lannoye-vof

aanbieden online geneesmiddelen

Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!
Adviesprijs: € 19.95

Omnibionta Femina heeft de samenstelling van de oude Bionta Femina Cyclische Formule van 30 dagen. Supplement van vitamines en mineralen aangepast aan de fysiologische behoeften van de jonge vrouw. Tijdens de verschillende periodes van de menstruatiecyclus zijn de behoeften aan vitamines en mineralen bij de jonge vrouw verschillend en trouwens heel specifiek. Daarom omvat Omnibionta Femina 3 soorten tabletten met een verschillende samenstelling, aangepast aan iedere fase van de cyclus.

 

Gebruik:

1 tablet per dag.

 

 

Samenstelling

 

Calciumascorbaat; Magnesiumoxide; Ijzersulfaat; Vulstof: E460i; Glansmiddel: E463; DL-alpha-tocoferolacetaat; Vulstof: E460ii; Niacinamide;Verdikkingsmiddel: E1201; Vulstof: E468; Retinyl acetaat; Glansmiddel: E464; Pyridoxinehydrochloride; Antiklontermiddellen:E470b, E551; Zinkoxide; Kleurstof: E171; Natriumselenaat; ; Thiaminenitraat; Riboflavine; Mangaansulfaat; Kopersulfaat; Bevochtigingsmiddel:E422; Foliumzuur; Kaliumjodide; Kleurstof: E 172.

 

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

 

 

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

 

 

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 

 

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

 

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

 

200625

Schrijf uw recensie

OMNIBIONTA FEMINA 30 TABLETTEN MULTIVITAMINE (MERCK) (VS)

OMNIBIONTA FEMINA 30 TABLETTEN MULTIVITAMINE (MERCK) (VS)

Vitaminen en mineralen voor vrouwen. Rijk aan ijzer. Bestrijdt kortstondige vermoeidheid en helpt in perioden met stress.

OMNIBIONTA