VSM KIND CREME CALENDULAN (BILLENZALF) 0-4 JAAR 40GR Uitbreiden

VSM KIND CREME CALENDULAN (BILLENZALF) 0-4 JAAR 40GR

VSM VSM

3047

VSM Kind Calendulan billenzalf is speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige huid van babybilletjes en wordt gebruikt bij luieruitslag. Mag natuurlijk ook door volwassen worden gebruikt.

Meer details

10 Items

€ 4.95

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar


LanPharma is een erkende online aanbieder van medicijnen.

U kunt dit hier controleren: https://www.aanbiedersmedicijnen.nl/lannoye-vof

aanbieden online geneesmiddelen

De belangrijkste bestanddelen van VSM Kind Calendulan billenzalf zijn Calendula officinalis extract en zinkoxide. Calendula is bereid uit de verse, bloeiende Calendula officinalis (goudsbloem). In de kruidenleer wordt Calendula geprezen om haar positieve invloed op de huid. Calendula is er voor het goed blijven functioneren van de huid en verhoogt de weerstand van de huid. Zinkoxide heeft een rustgevende invloed.

 

* Beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid

* Legt een beschermend laagje op de billetjes

* Calendula helpt de huid herstellen

* Geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik

* Te gebruiken vanaf 0 jaar

 

VSM Kind Calendulan billenzalf is speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige huid van babybilletjes en wordt gebruikt bij luieruitslag. Het beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid. De zalf vormt een beschermend laagje, terwijl de huid toch kan ademen. Hierdoor wordt een goede conditie van de huid ondersteund. Ook bij andere schrale, rode plekjes op de huid kun je de zalf goed gebruiken. VSM Kind Calendulan billenzalf is waterafstotend en bevat geen kleurstoffen en geen parfum.

 

Maak de billetjes bij elke luierwisseling goed schoon met overvloedig water en een washandje of babydoekje, ook als je kindje alleen geplast heeft. Laat de billetjes daarna goed drogen en breng vervolgens een flinke laag VSM Kind Calendulan billenzalf aan. Wil je extra voorzichtig omgaan met de gevoelige plekjes, breng dan een dikke laag zalf aan op een gaasje en leg deze tegen de billen. Bij een volgende verschoning kun je het gaasje gemakkelijk verwijderen.

 

VSM Kind Calendulan billenzalf is een natuurlijk verzorgingsproduct en bevat Calendula (goudsbloem) en zinkoxide.

 

Ingrediënten: Paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorbitan stearate, cera alba, alcohol, Calendula officinalis extract, aqua.

 

Verpakking Tube à 40 gram VSM Kind Calendulan® billenzalf is een product van VSM Geneesmiddelen bv

 

Toepassing VSM Kind Calendulan billenzalf is speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige huid van babybil- letjes en wordt gebruikt bij luieruitslag. Het beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid. De zalf vormt een beschermend laagje, terwijl de huid toch kan ademen. Hierdoor wordt een goede conditie van de huid ondersteund. Ook bij andere schrale, rode plekjes op de huid kun je de zalf goed gebruiken. VSM Kind Calendulan billenzalf is waterafstotend en bevat geen kleur- stoffen en geen parfum. Wat je moet weten voordat je VSM Kind Calendulan billenzalf gebruikt Voor zover bekend kan VSM Kind Calendulan billenzalf in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Indien je VSM Kind Calendulan billenzalf drie dagen achtereen zorgvuldig hebt toegepast en het verschil niet merkbaar is of wanneer klachten ontstaan, doe je er goed aan je arts/deskundige te raadplegen. Hoe gebruik je VSM Kind Calendulan billenzalf? VSM Kind Calendulan billenzalf is geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik zolang je kindje een luier draagt.

 

Maak de billetjes bij elke luierwisseling goed schoon met overvloedig water en een zacht washandje of babydoekje, ook als je kindje alleen geplast heeft. Laat de billetjes daarna goed drogen en breng vervolgens een flinke laag VSM Kind Calendulan billenzalf aan. Wil je extra voorzichtig omgaan met gevoelige plekjes, breng dan een dikke laag zalf aan op een gaasje en leg deze tegen de billen. Bij een volgende verschoning kun je het gaasje gemakkelijk verwijderen.

 

Gebruik VSM Kind Calendulan billenzalf bij elke luierwisseling. VSM Kind Calendulan billenzalf is een zalf waarin de positieve eigenschappen van zowel Calendula (goudsbloem) als zinkoxide zijn samengevoegd. Wanneer je deze zalf gebruikt bij elke luierwisseling help je mee aan het behoud van een goede conditie van de babyhuid. Daarnaast is het belangrijk dat je aandacht geeft aan factoren die invloed hebben op de babyhuid, zoals de urine, de ontlasting en de luier.

 

Tips:

 

* Verschoon je baby minstens zes maal per dag.

* Laat je baby regelmatig met zijn/haar blote billetjes liggen of rondkruipen, uiteraard in een veilige en warme omgeving.

* Gebruik je katoenen luiers? Was ze dan met ongeparfumeerd wasmiddel, gebruik geen wasver- zachter en spoel ze na in water met een scheut azijn. Dit houdt de luiers zacht en verbetert de zuurgraad.

Schrijf uw recensie

VSM CALENDULAN ZALF 75G

De verschillende Calendulan producten zijn natuurlijke middelen op basis van Calendula officinalis (goudsbloem) en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.

VSM