LEIDAPHARM IBUPROFEN 400MG 20 TABLETTEN (gm) Uitbreiden

LEIDAPHARM IBUPROFEN 400MG 20 TABLETTEN (gm)

LEIDAPHARM LEIDAPHARM

2042

Leidapharm Ibuprofen 400mg heeft een pijnstillende, koortswerende en ontstekingsremmende werking. Ibuprofen zorgt ervoor dat u snel verlost bent van uw pijn.

MAX 2 DOOSJES PER BESTELLING, ANDERE HOEVEELHEDEN WORDEN GEWEIGERD

Meer details

€ 2.00

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar.


Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!

Contra-indicatie

 

Niet gebruiken bij overgevoeligheid andere pijnstillers zoals NSAID's, zweren of bloedingen aan het maagdarmkanaal, andere bloedingen of neiging tot bloeding of ernstig hartfalen, lever- of nierfunctiestoornissen. Niet gebruiken tijdens laatste 3 maanden van de zwangerschap.

 

 

 

Werkzame stoffen

ibuprofen 400 mg

Toedieningsvorm

tablet

Leeftijd vanaf

12 jaar

Dosering

Maximaal 3 per 24 uur

Gebruik bij borstvoeding

Ja, korte tijd

Gebruik tijdens de zwangerschap

Overleg arts, gebruik eerste 6 maanden

 

 

 

 

Gebruik

met water innemen. Bij geen verbetering van de klacht niet langer dan 7 dagen gebruiken zonder overleg met arts.

 

Niet gebruiken

Gebruik dit geneesmiddel niet samen met bepaalde (recept)geneesmiddelen, lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Raadpleeg huisarts

Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren.

Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van een NSAID en last krijgt van de maag of donkerzwarte ontlasting.

 

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

 

 

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

 

 

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 

 

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

 

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

 

200625 


Schrijf uw recensie

LEIDAPHARM PARACETAMOL 500MG 50 TABLETTEN (GM) (prnr)

Leida pharm Paracetamol 500MG is geschikt voor mensen met klachten als hoofdpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, kiespijn, menstruatiepijn, spit, zenuwpijn en spierpijn.

 

MAX 5 DOOSJES PER KLANT

LEIDAPHARM