IXX ZENIXX 500 120 CAPS (VS) Uitbreiden

IXX ZENIXX 500 120 CAPS (VS)

IXX PHARMA IXX PHARMA

2409-001

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 39.99

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar.


Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!
Adviesprijs: € 49.95

Samenstelling per dagdosering van 1 zachte capsule:

 

 

ZenixX 500 bevat minstens 500 mg EPA (gemiddeld 525 mg) en 160 mg DHA. Antioxidantia worden toegevoegd om de olie te beschermen tegen oxidatie.

 

ZenixX 500 wordt het best ‘s avonds ingenomen, met een glas fris water. De aanbevolen dagdosis is 1 capsule onder 50 kg lichaamsgewicht en 2 capsules boven 50 kg lichaamsgewicht.

 

 

Vanaf de leeftijd van 3 jaar. Bij kinderen zijn kleinere capsules (ZenixX KIDZ met 250 mg EPA) aan te raden.

 

 

 

Bewaren op een droge en koele (15 - 25°C) plaats.

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

 

 

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

 

 

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 

 

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

 

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

 

200625

Schrijf uw recensie

IXX ZENIXX GOLD 120 CAPSULES (VS)

IXX Zenixx gold

 

Draagt bij tot de normale functie van het hart (DHA en EPA)

Draagt bij tot het behoud van de normale functie van het brein en een normaal zicht (DHA).

IXX PHARMA