ORTHICA LECITHINE-1200 90 SOFTGELS Uitbreiden

ORTHICA LECITHINE-1200 90 SOFTGELS

ORTHICA ORTHICA

424142

Voedingssupplement met sojalecithine en vitamine E

 

Voedingssupplement met soja-lecithine en rijk aan vitamine E. bevat 1200 mg lecithine per capsule.

  • 1200 mg lecitine per capsule

  • Rijk aan vitamine E

  • Bevat sojalecithine

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 15.09

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar


LanPharma is een erkende online aanbieder van medicijnen.

U kunt dit hier controleren: https://www.aanbiedersmedicijnen.nl/lannoye-vof

aanbieden online geneesmiddelen

Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!

Zoek je voedingssupplement met lecithine? Lecithine is een vetachtige stof die uit soja wordt gewonnen. Lecithine-1200 van Orthica bevat per softgel 1200 mg sojalecithine en is rijk aan vitamine E. Een voedingssupplement kan een gezonde en gevarieerde voeding niet vervangen, maar wel als aanvulling hierop worden gebruikt. De lecithine in dit vitaminepreparaat bevat 60% fosfolipiden.

 

Lecithine-1200 is vrij van gluten, lactose, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. De aanbevolen dosering 1 tot maximaal 3 softgels per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Het supplement bevat 33% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitamine E. Vitamine E heeft een anti-oxidatieve werking, en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

 

Ingrediënten

Eén softgel bevat:

lecithine (60% fosfolipiden)

1200 mg

Vitaminen 

 

vitamine E (d-alfa-tocoferol) (6ie)      

4 mg

Ingrediënten:
sojalecithine, rundergelatine, geleermiddel (glycerine), vitamine.

Bevat geen

Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 

 

 

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 softgel per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 3 softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

 

 

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

 

 

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 

 

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

 

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

 

200625

 

Schrijf uw recensie

ORTHICA KABELJAUW LEVEROLIE 90ST

Zorgt mede voor een goede weerstand1,2 en behoud van sterke botten¹

 

Kabeljauwleverolie bevat van nature vitamine A en D. Vitamine A en D zorgen mede voor een goede weerstand. Vitamine D is ook goed voor het behoud van sterke botten.

  • Goed voor de weerstand 1*,2*

  • Mini softgels, makkelijk te slikken

  • Draagt bij aan sterke botten 1*

  • Goed voor het gezichtsvermogen 2*

ORTHICA