NUROFEN PATCH 200MG 4 PLEISTERS Uitbreiden

NUROFEN PATCH 200MG 4 PLEISTERS

NUROFEN NUROFEN

013078

Voor plaatselijke pijnverlichting

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 19.99

incl. BTW

Onze voordelen:

Wij verzenden naar Nederland en België!

Al meer dan 50 jaar op de markt!

7 dagen per week bereikbaar via telefoon of mail!

Hoog opgeleid personeel!

Beveiligde betaalomgeving via SSL!

Alle vermelde producten zijn zonder recept leverbaar.


Bestel nog voor € 50.00 meer en krijg gratis verzending!

Nurofen Pleister 200mg is een pijnstiller in pleistervorm. De pleister kan door volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar gebruikt worden in het geval van plaatselijke pijn bij acute spierverrekkingen en verstuikingen of bij milde verwondingen vlakbij een arm- of beengewricht. De pleister geeft 24 uur lang ibuprofen af en verlicht zo uw pijn. Doordat de pleister flexibel meebeweegt en zich aanpast aan de vorm van uw lichaam, kunt u zich daarnaast nog vrij bewegen.

 

Samenstelling

Nurofen Pleister 200mg:

- bij acute spierverrekking en verstuikingen

- bij milde verwondingen vlakbij een arm- of beengewricht

- geeft 24 uur lang ibuprofen af op de pijnlijke plek

- flexibel en vormend naar uw lichaam

- beperkt niet in bewegingsvrijheid

Hoe te gebruiken?
De pleister moet op de pijnlijke plek worden geplakt. De pleister geeft 24 uur lang steeds ibuprofen af op de pijnlijke plek. Het middel kan gebruikt worden om bij volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar en ouder voor een korte tijd pijn te verlichten. De maximale dosis voor een enkele periode van 24 uur is 1 pleister. Gebruikt dit geneesmiddel niet langer dan 5 dagen. Voor gebruik op de onbeschadigde huid (cutaan). De pleister kan op elk moment tijdens de dag of de nacht worden aangebracht, maar moet de volgende dag op hetzelfde tijdstip worden verwijderd. Daarna wordt een nieuwe pleister aangebracht.
1. Scheur of knip het sachet langs de stippellijn om de pleister te eruit te halen.
2. Verwijder de beschermfolie (markering A) en leg de pleister op het midden van de pijnlijke plek.
3. Verwijder de beschermfolie (markering B), strijk dit deel van de pleister glad op uw huid terwijl u de pleister licht uitrekt.
4. Verwijder de beschermfolie (markering C).
5. Strijk de rest van de pleister glad terwijl u de pleister licht uitrekt.

Dosering
1 pleister per 24 uur. Dagelijkse dosering niet overschrijden.

 

Samenstelling

Kleeflaag: macrogol 400, macrogol 20000, levo-menthol, styreen-isopreen-styreen blok-copolymeer, polyisobutyleen, gehydrogeneerde rosineglycerolester, vloeibare paraffine., Steunlaag: geweven polyethyleentereftalaat (PET)., Verwijderbare beschermlaag: silicoon-gecoate polyethyleen tereftalaat (PET).

Waarschuwingen

Niet te gebruiken: als u allergisch bent voor een van de stoffen in dit geneesmiddel; als u eerder last van benauwdheid, astma, huiduitslag met jeuk en bultjes, loopneus of zwelling heeft gehad na gebruik van ibuprofen, acetylsalicylzuur of pijnstillers die hier op lijken (NSAID's; tegen koorts, pijn en ontstekingen); op een beschadigde huid; als u langer dan 6 maanden zwanger bent; op ogen, lippen of slijmvliezen. Was en droog de huid goed op de plek waar de pleister wordt geplakt. U mag de pleister niet knippen; u gebruikt hem heel. U mag de pleister niet bedekken met een niet-ademend verband/bandage.

 

 

 

BEWAAR (KRUIDEN)GENEESMIDDELEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN EN VOEDINGSSUPPLEMENTEN ALTIJD BUITEN ZICHT EN BEREIK VAN KINDEREN!!

 

 

(Kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kunnen nooit een gezonde leefstijl en een gevarieerde voeding vervangen.

 

 

Indien u zwanger bent (of wenst te worden) en tijdens het geven van borstvoeding dient u alleen (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te gebruiken na overleg met uw arts.

 

 

Goed en verstandig gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen is zeer belangrijk. Lees daarom altijd duidelijk de aanwijzing op de verpakking en bijsluiter. Let ook altijd op met wisselwerkingen tussen verschillende geneesmiddelen, (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen.

 

 

Ook als u al langere tijd een bepaald geneesmiddel, (kruiden)geneesmiddel, medische hulpmiddel of voedingssupplement gebruikt is het verstandig regelmatig opnieuw de bijsluiter en/of aanwijzing(en) te lezen.

 

 

Het is ook altijd verstandig uw gebruik van (kruiden)geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen te melden aan uw arts. Deze heeft dan een volledig beeld van wat u allemaal gebruikt qua gezondheid.

 

 

Mocht u meer informatie wensen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via telefoon +31-117-461582 of via de contactpagina van deze website. U kunt ons 7 dagen per week tussen 10:30 en 18:00 telefoneren.

 

 

Bewaar alles altijd zoals op verpakking of bijsluiter staat.

 

 

200625

Schrijf uw recensie

NUROFEN PATCH 200MG 4 PLEISTERS

NUROFEN PATCH 200MG 4 PLEISTERS

Voor plaatselijke pijnverlichting

NUROFEN