Maakt het iets uit of ik in België of in Nederland woon?

Nee, uw bestellingen worden net zo snel en onder dezelfde voorwaarden verzonden.

Wij maken gebruik van Post NL en BPost.

media-xl-583295.jpglogo-bpost-landing.jpg


Wat kost het om een pakket te laten bezorgen?

Voor bestellingen boven de €50, ongeacht het gewicht, rekenen wij GEEN verzendkosten.

Voor pakketten tot 2kg (minder dan €50) rekenen wij een vergoeding van €6,95

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen die door de brievenbus passen worden van maandag tot vrijdag (en in Nederland ook op zaterdag) gewoon door de post bezorgd in uw brievenbus.

Bestelling die groter zijn worden door de pakketdienst op het adres bezorgd dat u heeft aangegeven als afleveradres. Zorg dus dat er iemand aanwezig is om uw pakket in ontvangst te nemen. Indien er niemand aanwezig is laat de bezorger normaal een bericht achter waar uw pakket bewaard wordt ter afhaling. Let op, de tijd dat men uw pakket bewaart kan beperkt zijn. Zorg dus zelf dat u dit tijdig afhaalt op de aangegeven locatie.
Het afleveradres kan natuurlijk ook gewoon een andere locatie zijn als u daar aanwezig bent (bijv. op uw werk). Let dus op, het adres dat u opgeeft wordt gebruikt voor de aflevering.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u denkt dat uw pakket niet op tijd is!

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, doen wij ons best om alle artikelen ook in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Indien artikelen niet op voorraad zijn stellen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. U kunt dan zelf beslissen of u uw bestelling wil annuleren of akkoord gaat met de langere levertijd. Natuurlijk kunt u dan ook beslissen dat u de slechts een deel van de bestelling wenst. De keuze is altijd aan u.
Aan deze annulering zijn natuurlijk geen kosten verbonden, wij storten uw betaling zo snel mogelijk terug op het bankrekeningnummer waarvandaan uw betaling vandaan kwam of welke u aan ons opgeeft.

Ik heb een bestelling gedaan, wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Onder normale omstandigheden versturen wij elke werkdag pakketten. Als we uw bestelling en betaling voor 11:00 uur ontvangen en alle artikelen zijn voorradig wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden en zou u 't dus de volgende werkdag, volgend op uw bestelling, in huis moeten hebben.

Onder deze omstandigheden geldt dus (voor 11:00 uur besteld):

Maandag besteld en betaling ontvangen - Dinsdag in huis
Dinsdag besteld en betaling ontvangen- Woensdag in huis
Woensdag besteld en betaling ontvangen- Donderdag in huis
Donderdag besteld en betaling ontvangen- Vrijdag in huis
Vrijdag besteld en betaling ontvangen- Zaterdag of Dinsdag in huis

Zaterdag besteld en betaling ontvangen- Dinsdag in huis
Zondag besteld en betaling ontvangen- Dinsdag in huis

Ik bestel heel veel, maakt dat iets uit in de bezorging?

Wij streven ernaar om uw bestelling dan onder dezelfde voorwaarden te laten bezorgen. Soms kan dit betekenen dat uw bestelling wordt opgesplitst in meerdere pakketen. We zullen u hiervan echter berichten en in overleg met u tot een oplossing komen.

Dank u vriendelijk voor uw interesse en uw eventuele bestelling!